Bedrijfsoplossingen op maat in de cloud

Wij ontwikkelen client-server oplossingen in de cloud die waarmee de organisatie haar essentiële bedrijfsprocessen kan beheersen en borgen. Dit doen we voor klanten die behoeften hebben waarin de standaard softwarepaketten niet voorzien.

Onze oplossingen draaien in gevirtualiseerde omgevingen of op fysieke servers in beveiligde data centers met ISO 27001 certificering. De server wordt ingericht met een Linux besturingssysteem zoals CentOS en Apache webserver, PHP scripting en MySQL database. Deze combinatie van software heeft zijn kwaliteit meer dan bewezen en heeft als voordeel dat het zonder licentiekosten kan worden ingezet. Wanneer het project dat vereist installeren we additionele software.

De gebruiker krijgt toegang tot de bedrijfsapplicatie via de webbrowser en / of via een app voor mobiele telefoon / tablet. De webapplicatie wordt ontwikkeld in HTML5, CSS en javascript.

Step2HR

Aveos heeft de code en website ontwikkeld voor het e-HRM systeem Step2HR met onder meer volgende functionaliteiten:

 • Online organisatiebeheer - Persoonlijke gegevens en informatie over de organisatie kunnen snel worden opgezocht

 • Online competentiemanagement - Relevante competenties kunnen uit een bibliotheek met 80 competenties worden gekoppeld aan de functies van medewerkers

 • Online prestatiemanagement - Gesprekken in het kader van de beoordelingscyclus kunnen online worden voorbereid, opgeslagen, geaccordeerd en opgevraagd

 • Online assessments - Wetenschappelijk gevalideerde assessments bestellen

 • e-Learning - Met de 42 e-learning modules kunnen de competenties van medewerkers op een hoger plan worden gebracht

 • Online learning management systeem (LMS) - Opleidingsinformatie van medewerkers wordt bewaard, gemonitord en kan worden gematcht met functie-eisen

 • Online werving en selectie - Geeft inzicht en monitort verloop van opengestelde vacatures en de aannameprocedure

 • Koppelingen - Door te koppelen met externe informatiesystemen kunnen stamgegevens automatisch up-to-date worden gehouden en gedeeld

Voor meer informatie zie step2hr.nl.

Logistic Monitor

Logistic Monitor werd door Aveos in opdracht van Kerres Logistieke Dienstverleners ontwikkeld. Kerres had zich ten doel gesteld informatiestromen te automatiseren en processen te stroomlijnen.

In Logistic Monitor werkte iedere chauffeur met een iPhone:

 • Om in te loggen en het kenteken van het voertuig te selecteren

 • Om activiteiten zoals laden, lossen, tanken, pauze nemen en reparaties te registreren

 • Om continu de locatie van de vrachtwagen te registreren

De iPhones stuurden live de gegevens naar een server die de gegevens registreerde. Uiteraard werd ook rekening gehouden met het scenario dat de iPhones voor langere periodes geen dataverbinding met de server zouden kunnen hebben.

Via de Logistic Monitor website konden de vrachtwagens gevolgd worden en werden automatisch meldingen naar klanten gestuurd over de verwachtte aankomstijden. De data werd gebruik voor een uitgebreidde set van rapportages en analyse.

Eind 2014 is het Kerres overgenomen en is Logistic Monitor offline gegaan.